NOGMAALS: VRIJDAG 15-07-2011. DE 14E AVOND. MART GEEFT ONS WAT!

FOUTJE BEDANKT! NU DE CORRECTE:

JA HOOR! DIT LIJKT ER MEER OP MART! WEER HEEL VEEL STREEPJES, MAAR DIT KEER MET ZEER INTERESSANTE KLEUREN! KORAALROZE HOOR IK AL EEN PAAR KEER VOORBIJ KOMEN. BLAUW, LEGERGROEN. BEHOORLIJK WEERZINWEKKEND, MAAR TOCH INTRIGEREND. HET SCHIJNT DAT EEN SOORT GELIJK KLEURENPATROON BIJ BEPAALDE REPTIELEN VOOR KOMT OM NATUURLIJKE VIJANDEN AF TE SCHRIKKEN. MAAR MART, JE WEET TOCH DAT JE ONS JUIST DICHT BIJ JE HOUDT MET DIT SOORT OVERHEMDEN. HET KAN NATUURLIJK ALTIJD GEKKER, MAAR WE ZIJN BLIJ DAT JE ONS DIT HEBT GEGEVEN. EEN KADOOTJE VOOR HET VERLIES VAN DE WITTE TRUI, BOLLETJES TRUI, KLASSEMENT EN VANDAAG DAN OOK DE OPGAVE VAN LARS BOOM? WAT EEN MOOI GEBAAR MART! WE VERWACHTEN MEER!  WE ZIJN OOK BLIJ DAT JE VAN 4 GLAZEN WIJN, TERUG BENT GEGAAN NAAR 3. HULDE! WEL WEER HETZELFDE WITTE SHIRT ONDER JE OVERHEMD, MAAR DAT ZIEN WE DEZE KEER DOOR DE VINGERS.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op NOGMAALS: VRIJDAG 15-07-2011. DE 14E AVOND. MART GEEFT ONS WAT!

  1. wiep zegt:

    Nu wel volhouden! De tour is nog niet afgelopen en volgens mij zag ik Mart gisteren in een flits voorbijkomen in een exemplaar waar wel weer het een en ander over te zeggen valt. Bovendien wil ik een column schrijven over wtfdraagtmart, dus vort en niet treuzelen, je hebt het beloofd en bovendien stond deze blog in NRC Next. Dus geen excuus om nu af te haken!

  2. Judith zegt:

    Je moet wel een hele grote Martfan zijn, wil je die overhemden van hem maar steeds voor lief blijven nemen. Elke avond wordt er maar met heimelijke afkeer toegekeken en niemand durft het hardop te zeggen. Het is goed, dat het taboe nu eindelijk doorbroken wordt. Goed hoor. Chapeau!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s