DINSDAG 03-07-2012. ETAPPE KUT MET PEREN. OK.

JA HOOR. KAN JE WEL LACHEN MET EEN BLOEMKOOL MEETS HALVEPIZZA HOOFD, MAAR JE MOET GEWOON FF OPHOUDEN MET DEZE GEINTJES. OF HEB JE VOOR-EVER JE LUDIEKE HEMDEN IN DE KAST GEHANGEN?

WEER EEN HENNEP/LINNEN PAK, EEN ANDERE DAN GISTEREN, WANT GEEN ZWARTE ROUWRANDEN OP DE REVERS. WAT DOE JE TOCH MET DIE PAKKEN IN JE KAST? OF HEB JE GEWOON IETS MET JUTE ZAKKEN? JE MAG DAN WEL EEN ZAK ZIJN, MAAR DAT BETEKENT NIET DAT JE ER 24/7 IN HOEFT ROND TE LOPEN MART!

WEER EEN BLAUW POCHET. WAT MOET IK HIER NOU NOG OVER SCHRIJVEN? IETS OVER SMURFEN PIJPEN? IETS VAN BALBLAUW PAST BIJ JOU? IK WEET HET NIET MEER.

EN TENSLOTTE OOK NOG EENS EEN BLAUW/WIT GESTREEPT OVERHEMD. HET AQUATISCH THEMA IS WEER DUIDELIJK AANWEZIG. ZELFS IN DE BRIL. SCHIJT JE OOK BLAUW MART? BLAUWE SMURFENDROLLEN. HM.

KAN JE ONS AUB GAAN VERRASSEN KOMENDE DAGEN SMEETS? IK HAD GISTEREN MAAR 4 HITS EN WAARSCHIJNLIJK WAREN 2 VAN MIJZELF EN DE ANDERE 2 VAN MIJN MOEDER EN VAN JOU. DUS GEEF MIJ NOU IETS OM MEE TE WERKEN. ZO GAAT HET NIET LANGER. CHIN CHIN!

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op DINSDAG 03-07-2012. ETAPPE KUT MET PEREN. OK.

 1. Benjamin zegt:

  Dan toch maar even een reactie 😉 Via RSS tel ik vast niet mee als hit, maar toch zeker publiek!

 2. KONING MART zegt:

  HIJ STELT DE LAATSTE TIJD ERG TELEUR

 3. misty zegt:

  ik wil meer mart!

 4. Al Beeno zegt:

  EINDELIJK WEER EENS EEN ECHTE MART ZO VLAK VOOR HET BEGIN VAN DE 3E TOURWEEK!!!! HOOP DOET LEVEN!

 5. Hendrik zegt:

  Kom terug en snel een beetje! Uitzending van gisteravond, 13 juli, gezien? Daar zat Mart, in volle glorie en ornaat, met speciaal voor jou een 100 % Martiaans overhemd om zijn bevallige lijf. Om jou uit je depressie te helpen. Je kunt je niet langer verschuilen nu. Wij wachten met (s)mart op een deskundige review van dit prachthemd, met een geometrisch geschakeerd kleurenpatroon zoals alleen Mart die kan dragen. Mart spatte van het scherm! Mart gloreerde, Mart verblijdde ons. Nu jij weer!

 6. Mark zegt:

  Je wordt op je wenken bediend! Kijk vandaag! 16/7

 7. mark zegt:

  haha, was je blog nog niet eerder tegen gekomen, Benieuwd of we in 2013 Mart nog terug zien komen in de Avondetappe. Verder weinig sportevenementen in 2013, dus zo vaak zullen we hem niet zien. Weten jullie waar of van welk merk zijn overhemden zijn, wordt ie gesponsored? Ben net zelf begonnen met http://www.mouwlengte7.com, wil hem best sponsoren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s