MAANDAG 01-07-2013. MART EN DE GEHEIMZINNIGE STRONTHOOP

foto(12)

JA HOOR. NOG STEEDS DIE KUTBRIL. NOG STEEDS DIE GLAZEN GEVULD MET BLOED VAN RINI, DE BROER VAN MICHAEL BOOGERD, GOED GERIJPT OP FLES SINDS 2002. EN DAN ZO’N GEINIGE ZWARTE WUPPIE. LEUK HOOR. DE RUITJES ZIJN BEST OK. NETJES BINNEN DE LIJNTJES GEKLEURD MART. HET DOET TOCH EEN BEETJE PIJN OM NAAR TE KIJKEN. EN DAT IS GOED. EEN MOOI BEGIN, WIE WEET WAAR DIT HEEN GAAT?

MAAR BEHALVE MARTS OVERHEMD VIEL MIJ NOG IETS OP TIJDENS HET KIJKEN NAAR DE AVONDETAPPE; KIJK EENS GOED WAT ER ACHTER BOBBIE TRAKSEL TE ZIEN IS?

foto(14)

JUIST JA. EEN ENORME HOOP STRONT! DAT MOET WEL VAN MART ZIJN NATUURLIJK! WIE ANDERS KRIJGT HET VOOR ELKAAR OM ZO VEEL SCHIJT UIT ZIJN LICHAAM (MOND OF REET, MAAKT NIET UIT) TE KRIJGEN!? EN DAN TOCH ZO NORMAAL DOEN, ALSOF ER NIETS AAN DE HAND IS. ALSOF ER NIET NET 50.000 VLIEGEN EVEN DE MIDDELLANDSE ZEE ZIJN OVERGESTOKEN OM NAAR MARTS DROL TE KOMEN. BLIJKBAAR KON MART HET NIET MEER OPHOUDEN. SNAP IK. KAN GEBEUREN. EVEN OP HET STRAND SCHIJTEN. MAAR LAAT DAN TENMINSTE EEN OF ANDERE PRODUCTIE STAGIAIR JE SCHIJT OPRUIMEN. TIP.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s